ЕСМИС с нов зам. изпълнителен директор

Септември 14, 2011 от itFORUM

Атанас Темелков e назначен за зам. изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Електронни съобщителни мрежи и информационни системи” (ИА ЕСМИС).

 

От 1986 г. до 2011 г. Темелков заема различни длъжности в изграждането и  управлението на комуникационни и информационни системи в Българската армия. В продължение на три години – от 2008 до юли 2011 г. е зам.началник на дирекция „Комуникационни и информационни системи” (КИС) в Министерство на отбраната. От 1998 г. участва в проекта за разработването на НАМДА - Националната АТМ мрежа на държавната администрация.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes