Euro Games търсят програмист

Декември 8, 2010 от admin

Euro Games Technology Ltd. (EGT) е производител на игрални съоръжения и казино оборудване с 8-годишна история. Компанията е сред най-бързо развиващите се фирми в България и е сериозен конкурент в областта на игралната индустрия в международен мащаб. Във връзка с непрекъснатото си и динамично развитие, както и с разширяването на дейността си, EGT търси отговорна личност за позицията “Senior C++ Developer”.

Изисквания:

- Минимум 3 години активна работа по проекти на C++

Предимства:

- Работа под Linux

- Умение за работа в екип

- Опит с CVS (Source Save)

Компанията предлага:

- Адекватно заплащане;

- Работа на пълен работен ден, в екип от млади специалисти;

- Предизвикателна и динамична работа, свързана с овладяване на нови знания;

- Участие в разработката и/или изпълнението на различни по сложност проекти;

- Отлична работна атмосфера;

- Възможност за развитие и професионална реализация.

Ако нашето предложение Ви е заинтригувало и отговаряте на посочените изисквания, моля изпратете автобиография Ref. №SDCна:

denisa.bogoeva@egt-bg.comили ognian.todorov@egt-bg.com.

Одобрените кандидати ще бъдат потърсени на посочен от тях телефон, за да бъдат обсъдени дата и час на събеседването.

Всички данни на кандидатите са защитени по смисъла на ЗЗЛД

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes