Еволюцията на взаимоотношенията с клиенти (CRM) в София

Март 4, 2015 от admin

Salesforce.com, лидер на глобалния пазар за CRM системи, и Некст Консулт, риселър на американската компания за България, ще представят в София еволюцията на CRM системите в платформи за успех, прилагани от стотици хиляди клиенти по света. Срещата с медиите и бизнеса ще се проведе на 18 март (сряда) 2015 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, зала Средец.

 

Повече от 250 000 компании по целия свят ползват иновативното облачно CRM решение (софтуер за управление на взаимоотношенията с клиенти) на Salesforce.com. Множество български фирми вече са подобрили своите резултати, благодарение на платформата за успех, предлагана от Salesforce.com и Некст Консулт.

„Имаме потенциал да увеличим многократно стойността на всяка компания в България, независимо от размера й ”, каза Орлин Дочев, управляващ партньор в Некст Консулт – водеща компания в сферите на стратегическото управление, оперативната ефективност, информационните технологии и човешките ресурси.

Платформата за успехвключва продажби, обслужване, маркетинг, общности, анализи и приложения. С помощта на облачния CRM софтуер на Salseforce.com, доставян по модела SaaS (софтуер като услуга), компаниите могат да увеличат продажбитe, да обслужват клиентите бързо и умно, както и да получат повече възможности от всяко взаимодействие с тях.

Решенията на Salesforce.com позволяват също създаване на „живи” общества от клиенти с мощта на социалните и мобилни технологии. Благодарение на анализите, компаниите получават незабавни отговори, превръщайки данните в информация, а възможността за създаване на собствени приложения осигурява предимство спрямо конкурентите.

Специалисти от Salesforce.com и Некст Консулт ще разкрият пред участниците във форума последни бизнес практики и стратегии, разширяващи конвенционалните CRM системи, прилагани от стотици хиляди компании по света, вкл. и в България. Експертите ще представят също новости в обслужването и продажбите, както и успешно реализирани проекти в България. Събитието е отворено за представители на бизнеса и медиите, но се изисква регистрация.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes