Fibank направи високотехнологична премиера на новия си онлайн магазин

Декември 20, 2012 от itFORUM

Fibank представи онлайн магазина Fibank Gold&Silver на официална нетрадиционна hi-tech премиера. Специално за събитието, съвместно с ICB-Интерконсулт България и Samsung България, Първа инвестиционна банка визуализира по иновативен и атрактивен начин онлайн магазина и новите си нумизматични монети - Година на Змията и монети за деца по проект на световноизвестната фотографка AnneGeddes – с решение „от бъдещето”. Използвайки новата технология на Microsoft Kinect for Windows, чрез компютърен интерфейс от ново поколение, обединяващ жестове и глас, върху екраните на Samsung  се зареждаха  и управляваха снимки,видео и информация за нумизматичните монети.

 

Електронният магазин Fibank Gold&Silverе изключително функционален. Клиентите лесно могат да разгледат най-често продаваните, най-новите или последно добавени продукти. Освен това съдържа и полезна информация относно начина на съхранение и третирането на златни и сребърни кюлчета и монети. А истинските ценители със сигурност ще се впечатлят от подробното описание на монетите и колекционерските серии, тъй като някои от тях имат уникални истории. Валентина Григорова-Генчева, директор „Злато и нумизматика”, представи първият онлайн магазин на FiBank:

А за всички, които искат да направят нетрадиционен подaрък, е обявена и промоция – продуктите, закупени от онлайн магазина Gold&Silver до 18 януари 2013 г. ще се продават с 5% отстъпка. По-голямата част от предлаганите продукти ще се продават в луксозна опаковка, придружени от сертификат за автентичност, а доставките ще се извършват в рамките на следващия работен ден след заявяване на поръчката.

 

 

 

 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes