FUJITSU ETERNUS CS800: цялостна бекъп система

Май 12, 2016 от admin

Днес никоя компания не може да си позволи да има проблеми с нейните данни. Но и никоя компания не е застрахована от това данните да бъдат загубени, повредени и дори унищожени. Тогава спасението е в резервните копия – не само надеждно съхранени, но и бързо и лесно достъпни, за да възстановят както нарушените данни, така и нарушените процеси.

 

Очевидно редовният бекъп на данните е важна и често предизвикателна задача в ежедневието на всеки бизнес. Такова решение е задължително дори за фирмите, проектирали и внедрили системи с т.нар. висока наличност.

Като се има предвид рязкото нарастване на данните в съвременната среда, възникват и допълнителни въпроси. Колко време трябва да се пазят резервните копия или какво ще се случи, ако потрябват по-стари данни. Дали ще имаме достатъчно капацитет за съхранение на всички данни и колко ще ни струва? Ако данните се трупат бързо, ще можем ли да осигурим достатъчен прозорец за техния бекъп или той ще е само частичен? А ако едновременно трябва да архивираме две и повече места и се получи сблъсък?

Отговорът на тези въпроси се крие в използването на дисков вместо лентов сторидж, тъй като той е много по-бърз. За съжаление обаче е и по-скъп. Тук също има решение и то се нарича дедупликация – технология, която силно намалява количеството данни за бекъп и така позволява пълно и бързо архивиране.

Тези съвременни решения за бекъп и много повече се осигуряват от сторидж системата FUJITSU ETERNUS CS800. Тя представлява лесно и достъпно решение за клиентите, които следват стратегия за дисков бекъп с дедупликация. FUJITSU ETERNUS CS800 спестява до 95% от капацитета за съхранение, което драстично намалява цената на бекъп решението. Към това трябва да се добавят и характеристики като изключителна мащабируемост и висока производителност, както и поддръжката на много широк обхват от ИТ среди – не само настоящи, но и бъдещи.

ETERNUS CS800 е лесен за използване, с ефективен работен режим и с много по-добри резултати в дедупликацията от софтуерните решения, използващи стандартни дискови системи.

ETERNUS CS800 с Intel Xeon процесор е устройство за защита на данните, което консолидира различни решения за архивиране на данни с помощта на една дискова система, основана на интегрирана дедупликация. Като целево решение то обхваща 8-352 TB използваем капацитет и осигурява най-голяма производителност на архивиране, постигайки до 13 TB/ч в режим на конвенционални инлайн устройства, без да ограничава бекъп приложенията или да изисква допълнително инсталиране на софтуер.

„Ние спестихме около 50% от административните си разходи – казва Герд Нюланд, ръководител на център за

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes