Fujitsu отбелязва успехите на партньорите си с наградите SELECT

Юли 26, 2011 от itFORUM

Fujitsu стартира първите си годишни награди SELECT, предназначени за публично признание на успехите на участниците в Партньорската програма SELECT, в България. Бизнесориентираните награди ще отбелязват трудно достижимите финансови резултати във всяко едно от трите нива на сертифициране на партньори, от които екипът на канала на Фуджицу в България ще избере национален „Партньор на годината“. Допълнително още шест отделни национални награди ще се дават за други области на успех, като иновативно решение и посланик на името на Fujitsu.


Награждаването и обявяването на заслужилите партьори ще бъдат публикувани през април 2012 г. от Fujitsu на сайта на компанията и в медиите.

Новите награди Fujitsu SELECT в България включват:
• Партньор на годината
• Партньор, довел до най-голям ръст през годината
• Най-добрият посланик на Fujitsu
• Иноватор на най-добро решение
• Най-добър нов клиентски проект на годината
• Нов партньор на годината
• Най-добър екип на годината
• Шампион по сертификати

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes