Fujitsu представя новото си поколение системи за съхранение на данни на Fujitsu Day 2013

Ноември 14, 2013 от itFORUM

Fujitsu Day 2013 ще се проведе под мотото „Reshaping ICT, Reshaping Business and Society”, и на него ще бъдат представени най-новите тенденции в сферата на технологиите. Събитието ще се проведе на 10 декември 2013 г. в Шератон. На специална пресконференция Вяра Чангърова, старши мениджър клиенти, Fujitsu, ще разкаже за последните технологични новости и продуктите и решенията, които ще бъдат представени в рамките на конференцията.

 

Новите решения на компанията ще бъдат представени в специална демо експозиция, а в рамките на събитието ще има презентации на мениджъри и експерти от централата на Fujitsu. Сред ключовите теми, които ще бъдат обсъждани са също и „Новото поколение сторидж системи ETERNUS DX и CS”, „Human Centric Intelligent Society", "Innovation in Workplace" и „Биометрична система за идентификация и верификация - Palm Secure”. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes