Fujitsu vShape комбинира сървър, сторидж и мрежови технологии в една платформа

Октомври 23, 2013 от itFORUM

vShape е цялостно решение на Fujitsu за виртуализация, консолидиране и оптимизиране на бизнес приложенията. Продуктът комбинира сървър, сторидж и мрежови технологии в една платформа и ги валидира като референтна архитектура, използвайки водещ в индустрията хипервайзор.

 

Fujitsu vShape е модулна концепция, която лесно може да се адаптира към нуждите на различна по размер ИТ инфраструктура. С Fujitsu PRIMERGY сървъри, NetApp FAS сторидж и Brocade комутатори компаниите лесно и ценово ефективно могат да мащабират изчислителната мощ и капацитет, в зависимост от специфичните изисквания. 

Решението може да бъде използвано за всякакви приложения и да об­служи различни софтуерни сценарии. То ускорява производственото време с 50% и повече, като редуцира цената на проекта и минимизира рисковете в него. Това решение опростява въвеждането на нови решения и осигурява високо качество на проектите с предоставяне на оптимизирана референтна архитектура. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes