Gartner обяви Xerox за новатор в системите за управление на съдържание

Януари 19, 2011 от itFORUM

Xerox е позиционирана в квадранта на новаторите в класация на Gartner, за корпоративни системи за управление на съдържание (Enterprise Content Management - ECM), от ноември 2010 г.

ECM системите помагат на всеки бизнес да управлява документи и информация. Пакетът за управление на разнородно съдържание, който Xerox предлага, включва Xerox DocuShare, както и хостинг решения, предназначени за юридически и лизингови компании. Възможностите на ECM са съчетани с инструментите на Affiliated Computer Services (ACS), компания на Xerox, което допълнително разширява обсега на ресурсите за управление на организацииот всякакъв мащаб и от всеки бранш.

„Ние вярваме, че позицията на Xerox в доклада на Gartnerотразява нашия ангажимент за предоставяне на технологии и услуги, нужни на нашите клиенти за ефективно управление на документи и информация, което ще им позволи да се съсредоточат върху същността на своя бизнес,” каза Стивън Кронин, президент на Global Document Outsourcing, корпорация Xerox.

Възможностите, които ECM дава, подобряват бизнес операциите в структурата на компанията, така че всички документи се управляват с лекота и сигурност.

Наскоро обявеният в класацията на KM World, за един от водещите продукти на 2010, Xerox DocuShare заменя тромавите дейности за обработване на хартиени документи с автоматизирани процеси – съхранявайки документация в сигурна и централизирана платформа за управление на съдържание.

Магичният квадрант е патентована система за проучване, разработена от Gartner, която предлага моментна визуализация на ориентацията и развитието, характерни за участниците на пазара, и оценява компаниите според цялостност на визията и оперативна експертиза.

Магичният квадрант е патентован от Gartner през 2010 г. и се използва с официално разрешение. Магичният квадрант е графично представяне на пазара за даден период от време. Gartnerняма бизнес отношения с нито една компания, продукт или услуга, изобразени в магичния квадрант и не съветва потребителите на технологии да избират само компаниите, поместени в квадранта „Водачи”.  Магичният квадрант се използва единствено като инструмент за проучване и не е предназначен за ръководство. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes