GEFCO България внедри Microsoft Dynamics NAV и JetReports

Март 15, 2012 от itFORUM

GEFCO България вече работи с ERP системата Microsoft Dynamics NAV и рипортинг решението JetReports, внедрени от Тим ВИЖЪН България. GEFCO Group е международна компания, ориентирана към логистиката в автомобилната индустрия и производството като цяло. Тя е сред десетте най-големи логистични компании в Европа и е представена в над 150 страни по света. Българският филиал GEFCO България е официално регистриран в края на 2011 година.

 

Още преди регистрацията е взето решение от  компанията майка за внедряване на системата за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV, като изискването е системата да функционира при започване на дейността на компанията. Поради тази причина проектът, изпълнен от Тим ВИЖЪН България, е завършен за срок от един месец. Внедрена е най-новата версия на системата – Microsoft Dynamics NAV 2009. В GEFCO България използват пълна функционалност за финансово управление с внедрени модули за продажби и доставки, счетоводство и дълготрайни активи.

„Системата Microsoft Dynamics NAV е позната за GEFCO Group, като е доказала своите качества в други фирми от групатаи това е една от причините да се спрем на нея”, сподели Николай Колев, финансов мениджър на GEFCO България. Като допълнителна необходимост се явява и големият пакет справки. Компанията майка има много високи изисквания по отношение на отчетността и видимостта на бизнес процесите. За покриването на тези нужди е избрано рипортинг решението JetReports. То позволява бързо и лесно изготвяне на необходимите справки направо в Exce lкато ползва данни директно от всички модули на ERP системата.

„Предизвикателството на проекта бяха кратките срокове, в които трябваше системата да заработи. Справихме се успешно благодарение на подкрепата на екипа от страна на GEFCO България, който беше много добре подготвен и експедитивен“, обясни Цветана Тодорова, ръководител на проекта в Тим ВИЖЪН България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes