Хибридните облаци от VMware обещават революция

Февруари 10, 2011 от admin

Доставчикът на виртуализационен софтуер VMware обяви старта на услугата хибриден облак с VMware vCloud Datacenter, предоставяна от BlueLock и Colt, и бета услуги, предлагани от Verizon.

VMware представи също VMware vCloud конектор, безплатен plug-in, който ще позволи на всички VMware vSphere администратори да разполагат и управляват виртуални машини (ВM) в облачни услуги, задвижвани от VMware vCloud, от VMware vSphere клиент.

„Облачните услуги от корпоративен клас имат потенциал да извършат ИТ революция - казва Матю Лодж, главен директор услуги в облака на VMware. - ИТ организациите в големите корпорации бяха неспособни да предоставят исканата производителност, преносимост на приложенията и сигурност чрез обикновените публични облаци. С услугите vCloud Datacenterи vCloud конектора VMware и нейните партньори предоставят еволюционен път до ИТ революция за милиони съществуващи приложения за дейтацентрове."

Построени на сигурната облачна инфраструктурата на VMware, включително VMware vSphere, vCloud директор и VMware vShield, VMware vCloud  дейтацентър услугите са проектирани и сертифицирани от VMware.

VMware vCloud конекторът дава на администраторите на VMware vSphere единствен екран към цялата vSphere инфраструктура и към задвижваните с VMware vCloud обществени и частни облаци.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes