HP обяви първият в света мобилен многофункционален принтер

Май 16, 2012 от itFORUM

HP Officejet 150 Mobile All-in-One е първият в света мобилен мултифункционален принтер и идеален спътник за бизнес професионалистите, които се нуждаят от компактно и издръжливо решение за печат, сканиране и копиране, докато са на път. Устройството разполага с вграден безжичен Bluetoothза печат от определени преносими компютри и смартфони, както и с дълготрайна литиево-йонна батерия, осигуряваща достатъчно енергия за отпечатването на максимум 500 страници с едно зареждане.

 

HP обяви 15 нови продукта за решения за печат. Те са по-продуктивни, с нови средства за сигурност и разширени мобилни предложения, позволяващи на фирми от всякакъв мащаб по-сигурно и по-ефективно да цифровизират документи, да се свързват и да комуникират.

Новите предложения включват:

·    Четири нови HP LaserJet принтера и скенер HP Scanjet. Новите продукти предоставят на малкия, средния и корпоративния бизнес, документи с професионално качество, високи скорости на печат и възможност за разширяване на бизнеса извън офиса.

·    Десет нови и подобрени решения за обработка на документи и за сигурност, повишаващи ефективността, подобряващи и по-добре контролиращи информационните бизнес процеси.

·    Услуги за интеграция на цифровата обработка на документите, HP Digital Workflow Integration Services, разширение на HP Managed Print Services, осигуряващи мощно решение и възможности, предоставящи достъп до информация чрез интеграцията на back-endсистеми за оптимизация на бизнес процесите в реално време и предоставянето на единна точка за контакт за управление на целия договор. Съчетавайки силата на иновативно продуктово портфолио, водещи в индустрията инструменти за управление и широка гама от решения, HP ефективно и сигурно отговаря на уникалните нужди на съвременния корпоративен клиент.

Подобряване на гъвкавостта с нови продукти за печат и сканиране

HP LaserJet Pro 400 M401 е новият уеб-свързан еднофункционален монохромен лазерен принтер, а HP LaserJet Pro 400 MFP M425 е първият уеб-свързан многофункционален монохромен лазерен принтер на компанията. И двата модела предоставят разширена свързаност, отговаряща на растящите нужди на динамичния малък и среден бизнес, включително и поддръжка за всички HP Print решения с Wireless Direct възможности, поддръжка за Apple AirPrint и Google CloudPrint решения, които позволяват на служителите да печатат от своя смартфон или таблет практически отвсякъде. Като допълнение 8,89 см сензорен контрол панел дава възможност на потребителите да управляват функциите за печат, както и да използват бизнес приложения директно от устройството.

Висококачественият цветен мултифункционален принтер HP LaserJet Enterprise 500 MFP M575, както и монохромният HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 разполагат с по-голям 20,32 см пълноцветен сензорен екран с HP Quick Sets за работа с едно докосване. HP Quick Sets включва опцията „Изпрати до“ директно на контролния панел и позволява на потребителите да преглеждат, редактират и мащабират изображения за по-точни резултати. Фърмуерът HP FutureSmart 2 позволява на фирмите да опростят процеса на софтуерни актуализации, както и да управляват централизирано задачите за всичките си устройства от този тип с HP Web Jetadmin. Мултифункционалните принтери поддържат и ePrint, Apple AirPrint и Google CloudPrint. Технологията на HP Auto-On/Auto-Off автоматично изключва принтера, когато не се използва, и така спестява енергия.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes