HP предоставя денонощна поддръжка на мрежите си с Lifetime Warranty 2.0

Октомври 23, 2013 от itFORUM

HP обяви първото в индустрията предложение, което предоставя на мрежовите потребители денонощна поддръжка за три години без допълнителни разходи, предоставяйки им по този начин отдалечената поддръжка, от която имат нужда, навсякъде и по всяко време. 
 
Новите условия на доживотната гаранция - HP Lifetime Warranty 2.0, надграждат съществуващата стандартна гаранция на компанията, като добавят поддръжка по телефон 24/7 за продукти HP FlexCampus, HP FlexBranch и продукти за малкия и среден бизнес в рамките на до три години — всичко това включено в продажната цена на посочените продукти. 
 
“Мрежите днес изискват непрекъсната поддръжка, за да се избегнат сривове или прекъсвания,” каза Роб Ендерле, главен анализатор на Enderle Group. “Непрекъсваемостта в бизнеса е от критична важност и чрез Lifetime Warranty 2.0 HP първа добавя 24/7 телефонна поддръжка към съществуващата гаранция за подмяна на хардуер в рамките на следващия работен ден. HP е лидер в индустрията с подобрения за потребители, които искат да намалят разходите и да осигурят непрекъсната работа на мрежата.”, допълни още той.
 
HP Lifetime Warranty 2.0 също включва подмяна в рамките на следващия работен ден на хардуера включително вентилатори и захранвания, както и техническа поддръжка и безплатни софтуерни актуализации през целия период на употреба на продукта.
 
Допълнителни услуги за непрекъсваемост на работата
 
В допълнение на Lifetime Warranty 2.0, HP предлага и обширно портфолио от допълнителни услуги за потребителите, включващи:
 
  • HP Proactive Care – предотвратява прекъсванията и решава проблемите, преди те да възникнат. 
  • HP design, validate and deploy services – услуги по разработка, валидиране и имплементиране, които предоставят на потребителите достъп до мрежови експерти, с помощта на които да определят правилното решение и бързо да го внедрят .
“Организациите харчат милиони, за да поддържат мрежата си в работен режим,” посочи Бетани Майер, старши вицепрезидент и главен мениджър на Networking, HP. “Нашата Lifetime Warranty 2.0 е част от стратегията ни за подобряване на бюджетирането на потребителите – предлагайки им спокойствие чрез денонощна поддръжка заедно с намаляване на оперативните разходи.” 
 
HP Lifetime Warranty 2.0 увеличава също така стойността на предложенията, които търговските партньори предоставят на своите клиенти, като им дава възможност и да продават допълнителни продукти и услуги, които да ускорят растежа и доходността.  
 
“Подобренията в HP Lifetime Warranty 2.0 ни дават още една възможност да предложим повече ползи на нашите клиенти,” каза Джон Баркър, президент на Versatile Communications. “Нашите потребители винаги търсят нови и рентабилни начини да подобрят поддръжката на инфраструктурата си, а Lifetime Warranty 2.0 provides е именно такъв начин.", сподели още той.
 
HP Lifetime Warranty 2.0 се предлага в цял свят без допълнително заплащане за продукти HP FlexCampus, HP FlexBranch и малки бизнес продукти. Денонощна поддръжка в рамките на до три години е включена в продажната цена на посочените продукти.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes