HP представи у нас новите си продукти

Април 28, 2016 от admin

Новите продукти на компанията съчетават техническо превъзходство и изработка, уникални дизайни и изключителна производителност. С тях компанията демонстрира ангажимента си да продължи да предлага решения от най-восок клас.

Преоткриване на печата за бизнеса с HP PageWide

HP PageWide е доказана, надеждна и мащабируема технология на печат, разработена от HP Inc., с обем от над 140 милиарда висококачествени цифрови страници от принтерите на компанията, в т.ч. широкоформатни принтери и уеб-преси. В началото на следващата година HP ще разшири обхвата на технологията PageWide, за да революционизира пазара на копирни машини с ново портфолио от А3 принтери и мултифункционални принтери (МФП).

Новите бизнес принтери HP PageWide включват:

·        Серията HP PageWide Enterprise Color, включваща HP PageWide Enterprise Color 556 sfp и HP PageWide Enterprise Color MFP 586. Тези принтери са предназначени за работни групи до 15 потребители в малки и средни предприятия и големи предприятия с печат до 15 000 страници на месец и скорост на печат до 75 страници в минута.

·        Серията HP PageWide Pro 500, включваща HP PageWide Managed P57750dw MFP и HP PageWide Managed P55250dw sfp. Тези принтери са предназначени за малки предприятия и работни групи с печат до 6000 страници на месец и скорост на печат до 70 страници в минута.

·        Серията HP PageWide Pro 400, включваща HP PageWide Pro 452dw sfp и HP PageWide Pro MFP 477dw. Тези принтери са предназначени за малките предприятия и работни групи с печат до 4500 страници на месец и скорост на печат до 55 страници в минута.

HP Spectre - най-тънкия лаптоп в света

HP преоткри всеки елемент от дизайна на HP Spectre, за да осигури най-доброто потребителско изживяване, съчетано с максимална производителност. Резултатът е ноутбук компютър от висок клас, с който на потребителите не им се налага да правят компромиси със стила, функциите или производителността, благодарение на характеристики като:

•        Основата от карбонови нишки създава тънък профил, който е не само устойчив, но и лек, с общо тегло на ноутбука от едва 1,1 кг.

•        Блестящите медни акценти отразяват полираното на ръка, подобно на бижу, покритие, а иновативната прикрита бутална панта създава илюзията за дизайн без панти с несравнима визия и усещане от най-висока класа.

•        Иновативната хибридна батерия е разделена на две по-тънки части, което не само позволява на лаптопа да е най-тънкия в света, но и осигурява същата мощност като традиционните батерии с до девет часа и половина живот.

•        IPS дисплеят „от край

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes