HP пусна настолни PC за малкия бизнес

Януари 7, 2011 от itFORUM

НР представи нови бизнес настолни компютри с възможности за ъпгрейд, които позволяват на малкия бизнес да извлече максимума от своите инвестиции в технологии, докато се разраства.

Новите настолни компютри на HP са идеални за представителите на малкия и среден бизнес, които се нуждаят от гъвкави решения за днешните си нужди и възможност да ги адаптират спрямо бъдещите си бизнес потребности.  Проектирани да впечатляват със стилния си и модерен дизайн, устройствата са и с доказани хардуерни и софтуерни характеристики и предостатъчна производителност. В същото време решенията са идеални за организации, които имат нужда от лесен за инсталиране компютър.  

Предприемчивите собственици на малък бизнес избират последната компютърна технология на НР, за да подобрят своята продуктивност и конкурентност.Последната серия продукти на НР дава възможност на развиващите се предприятия да използват високо производителни десктоп компютри. Така те ще могат да се фокусират върху същността на своя бизнес, а не върху поддръжка на ИТ средата.

От компанията обявиха наличността на моделите HP Pro3130 Mini-tower, HP Elite7200 и HP Pro3135 Microtower.

HPPro3135 Microtowerе е богат на характеристики бизнес компютър с доказала се технология и възможности за ъпгрейд, който е способен да се развива заедно с бизнес нуждите.

Някои от ключовите му характеристики са способността да се свърже с два различни монитора чрез VGA и DVI-D. По-голямата зрителна площ позволява на потребителите да работят по няколко документа едновременно.  

Като допълнение НР Pro3135 Microtower осигурява и избор между процесорите AMD Athlon и Phenom. Осигурени са много възможности за гъвкавост с допълнителните слотове за памет, PCIExpress(PCIe) слотове, 3.5”до 5.25” слотове за оптични устройства или твърди дискове. HP Pro3135 е с дизайн, който позволява адаптиране спрямо бизнес нуждите на потребителите.

HP Pro3135 поддържа до16GBDDR3 SDRAM и до 750GB3.0 Gb/s SATA твърд диск. За предприятията, които изискват допълнителна медийна поддръжка, се предлага Super MultiLight Scribe DVD диск.

Устройството идва с включен софтуер, който може да увеличи производителността. Освен останалите програми той включва пакет HP Protect Toolsза средния и малък бизнес и пробна версия на HP Power Assistant и Norton Internet Security.

HP Pro3135 се предлага с широко портфолио от възможности за поддръжка през целия жизнен цикъл на продукта. Тези възможности включват HP CarePackServices за разширяване на стандартната гаранция и за да увеличи възвръщаемостта на инвестициите, HP Virtual Support Room за обслужване на компютъра до края на жизнения му цикъл, и HP Support Assistant, за гладко протичащ процес на работа.

HP Pro 3135 е наличен в България на препоръчителни цени от 649 лева с ДДС.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes