HP Software организира дискусия за управлението чрез автоматизирани ИТ услуги

Април 10, 2014 от itFORUM

Представители на големи компании от банковия и телеком секторите ще обсъдят опита си в прилагане на добри практики, свързани с управление и автоматизация на ИТ услугите. Събитието се организира от софтуерната дивизия на HP в с участието на Deloitte и ще се проведе на 24 април в хотел Хилтън. Регистрацията на гостите започва от 8:45 сутринта, а началото е от 9:15.
 

 

 

Темите ще бъдат разгледани в контекста на цялостното управление на бизнес процесите в една голяма организация. Акцентът ще бъде върху това какви са очакванията от информационните технологии, когато става въпрос за регулярни вътрешни и външни одити, спазване на изискванията на различни регулации, контрол на цялостната ИТ среда и прозрачност на ИТ операциите.

Ще бъдат представени и практически примери за добро управление на ИТ услугите и автоматизирането им, като в дискусията всеки от присъстващите ще може да сподели своите опит и мнение по темата. 
 
По време на срещата ще бъдат представени и обсъдени примери, в които решенията на HP дават възможност на организациите да постигнат по-ефективно управление на ИТ услугите, да осигурят прозрачност в управлението си и в резултат да намалят разходите си за несвойствени дейности извън основния си бизнес. Димитър Цветков, консултант за HP софтуерния бизнес за Югоизточна Европа, ще сподели опита си за основните рискове, които застрашават успешното управление на ИТ проектите и за това как доброто планиране и автоматизацията могат да помогнат за успешна реализация на проектите.
 
Опитa си от множество международни и локални одити ще споделят и експерти от Deloitte. Ще бъдат представени резултатите от Deloitte CIO Survey – международно проучване, проведено сред ИТ директори. В проучването са засегнати и анализирани теми като управление на ИТ бюджетите, успешно партньорство между ИТ и управленските функции в големи организации, насърчаване и развитие на иновации с висока добавена стойност за бизнеса, очаквания към ИТ директорите, тенденции в развитието на професията и необходими ключови компетенции.  
 
При желание за участие може да попълните регистрационна форма тук.
 
        
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes