Huawei представи първото в света LTE Cat6 устройство за мобилен Wi-Fi

Март 6, 2014 от itFORUM

Huawei обяви новото си устройство за мобилен Wi-Fi – HUAWEI  E5786., oсигуряващ скорост за сваляне до 300 Mbps, перфектна за сваляне на HD филм за 30 секунди или качване на видео в YouTube само за 5-6 секунди. HUAWEI E5786 е първото устройство за мобилен Wi-Fi, поддържащо Wi-Fi 802.11ac 2x2 MIMO, с 2.4G/5G двучестотна двойна антена. Осигурена е и ненадмината стабилност на връзката.
 
„Като лидер в световната мобилна мрежа и индустрията, създаваща LTE мрежи от ново поколение, Huawei оптимизира съвместимостта между мрежите и устройствата. HUAWEI E5786 дава възможност на хората да се насладят на непрекъсната високоскоростна връзка с максимално добър сигнал“, каза Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. „С HUAWEI E5786 ние, от Huawei, обслужваме нарастващата потребност на потребителя от бързо и надеждно свързване навсякъде и по всяко време.“
 
HUAWEI E5786 дава възможност за свързване на до 10 устройства, поддържащи Wi-Fi, и има батерия с мощност 3000 mAh , която осигурява 10 часа използване на LTE  режим или 500 часа в режим на готовност. Устройството разполага с уникална технология за пестене на енергия, която подобрява производителността с повече от 30% в сравнение с други продукти от същия клас. За да поддържате всички ваши устройства, захранени за по-дълго, HUAWEI E5786 предлага възможност за зареждане на смартфони.
 
С дъговидна форма, HUAWEI E5786 е супертънко – 15.9 мм , компактно и добре балансирано устройство – само 145 г, с интуитивен дизайн и функционалност. Неговият интерактивен потребителски интерфейс може да следи SMS съобщения, преноса на данни и състоянието на батерията по всяко време, както и да коригира автоматично настройките за изключване от мрежата, за да пести енергия. Тези възможности могат да бъдат дистанционно контролирани от смартфон чрез приложението Huawei’s Mobile Wi-Fi. HUAWEI E5786 разполага с елегантен и прозрачен дисплей с двупластов пластмасов корпус за по-висока издръжливост. Устройството поддържа Micro USB 3.0, коeто предлага супербърз пренос на данни, зареждане само за три часа и стартиране за пет секунди.
 
HUAWEI E5786 се предлага в черен цвят и ще бъде достъпно в избрани европейски страни, както и в Австралия, Близкия изток и Русия, от месец май 2014 г.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes