ICB спечели бронзов медал на изложението за избретения в Женева

Април 12, 2011 от itFORUM

ENGI TOOLS – интеграционно решение на принципа на изкуствения интелект, създадено от българския разработчик InterConstult Bulgaria (ICB), бе отличено с бронзов медал по време на 39-тото Международно изложение за избретения в Женева, Швейцария. Решението генерира автоматично продуктова, инженерингова и потребителска документация . „То е съвсем ново като концепция и според нас в този тип продукти се крие бъдещето на ИТ”, сподели Стоян Боев, управител на ICB. Доказаната ефективност на този продукт след тестове е над  95 %.

ICB беше единствената българска софтуерна компания избрана да участва в 39-тото Международно изложение за изобретения. То се проведе в периода 6-10 април 2011 г. под патронажа на Световната организация за интелектуална собственост (СОИС) в Женева, Швейцария. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes