INDEED е новата платформа на Майкрософт за ИТ конференции

Октомври 10, 2013 от itFORUM

Майкрософт България представи INDEED, новата платформа на компанията за ИТ конференции. INDEED е наследник на емблематичните за технологичните среди „Дни на Майкрософт“, но ще предложи серия от по-задълбочени конференции и профилирани събития за разработчици и ИТ специалисти. Наименованието INDEED от една страна носи смисъла на израза „в действие“, а от друга е събирателна за основните ценности на новия бранд – Innovation, Networking, Data, Entrepreneurship, Education, Development - дни, посветени на иновациите, създаването на контакти, информацията, предприемачеството, новите знания и развитието. Така INDEED се вписва в мисията на Microsoft да помага на потребителите и партньорите си да реализират своя пълен потенциал.
 
„Вярваме, че INDEED ще бъде достоен наследник на „Дни на Майкрософт“, а новият по-концентриран характер на събитията, част от тази платформа, ще ни помогне да сме полезен, доверен и ценен партньор за всички професионалисти в сферата на технологиите“, сподели изпълнителният директор на Майкрософт България Петър Иванов. 
 
Основен елемент, който ще отличава новата платформа, е засилената демо част и възможност за интеракция с най-новите технологии в реална среда. Първата конференция от поредицата INDEED се казва In Charge и е насочена към ИТ специалистите. Тя ще се проведе на 21-ви и 22-ри ноември в Sofia Event Center (в Paradise Center на бул. Черни връх 100). Регистрацията вече е отворена и всички желаещи могат да закупят своите пропуски на www.indeed.ms. 
 
В програмата на In Charge са заложени 3 панела, които покриват основните компоненти на Cloud OS. Първият от тях, „Трансформация на центъра за данни“ (Transform the Datacenter), ще представи многобройните нововъведения в решенията за управление на инфраструктурата чрез Windows Server 2012 R2, Microsoft System Center 2012 R2 и Windows Azure и как те могат да посрещнат съществуващите предизвикателства в ИТ. Вторият e „Анализ на данни“ (Data Insights) и ще бъде фокусиран върху новия SQL Server 2014 и решенията за бизнес анализи (BI) на Microsoft. Третият панел „Бизнес продуктивност“ (Business Productivity) ще демонстрира реални сценарии и проекти, защо и как различни организации се възползват от Office 365, Lync Server, Exchange Server & SharePoint Server. 
 
Голяма част от технологиите, които ще бъдат застъпени в конференцията In Charge, ще получат обновление (нови версии) в следващия един месец като част от ангажимента на Microsoft да развива Cloud OS. За да осигури опция на бизнеса да разработва ИТ инфраструктура, която предоставя свързани услуги и приложения в облака, на 18 октомври Майкрософт ще направи глобалната премиера на Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2 и втората превю версия на SQL Server 2014. 
 
 
 
 
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes