ИРМ показа новата версия на софтуера за архитекти Allplan 2011

Ноември 22, 2010 от admin

Новата версия на софтуерното решение за архитекти и инженери Allplan 2011 на фирма Nemetschek бе представена в България. Продуктът бе презентиран от Габор Такач, управител на дистрибуторската компания ИРМ,и инж. Йоана Димитрова, ръководител на отдела за обслужване на клиенти.

Забележителната бързина на опресняване на екрана, както и функцииза бързо представяне на големи модели и ускорено изчисляване на изображения със скрити линии и асоциативни изгледи са сред впечатляващите възможности на новата версия.

Представени бяха и функциите за дизайн на фасади и парапети, плотиране и преглед на файлове, показване на количествени сметки с предварително дефинирани образци и възможностите за реконструкция на сгради, които не само спестяват труд и време, но и елиминират евентуални грешки. Благодарение на изцяло преработения диалог за опции управлението на  всички настройки на програмата (персоналните настройки, офисни стандарти, норми и др.) става от едно място.

От изключително значение за работата в екип и комуникацията с партньорите по проекта е безпроблемният обмен на данни с други приложения. Allplan 2011 поддържа над 50 файлови формата, вкл. DWG за AutoCAD 2010, a потребителите в мрежа имат бърз достъп до данните по даден проект.  Работата с Allplan 2011 е още по-интуитивна, а работният процес по-бърз и позволяващ творческа свобода.

За клиентите, които ще преминат към новата версия, са предвидени специални курсове.

Компанията ИРМ е създадена през 2001 г. и е генерален дистрибутор за България и Югоизточна Европа на Nemetschek AG и други водещи компании в сферата на софтуерните решения за проектиране, строителство и управление на недвижими имоти. Фирмата предоставя професионални услуги – техническа поддръжка, софтуерно обучение, помощ по телефона и консултации във връзка с предлаганите продукти.

Nemetschek AG със седалище в Мюнхен е водещ европейски доставчик на софтуер за проектиране и управление на сгради. Компанията разработва интелигентни ИТ решения за архитекти, инженери, строителни предприемачи и управление на недвижими имоти. Водещият продукт Allplan оптимизира целия процес на създаване на сгради по отношение на качество, разходи и време и се използва от над 60 000 потребители на 16 езика. Allplan обхваща всички нива на CAD системата – от простото 2D чертане и 3D проектиране до обектно ориентираното моделиране с определяне на разходите за строителството и количествени сметки.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes