ИТ реализъм или … как експертите чертаят бъдещето на ИТ инфраструктурата във финансовите институции и банки

Юли 4, 2013 от itFORUM

На 27.06-29.06 т.г. в Хотел “Виа Понтика”, гр.Поморие, се проведе Шестото издание на традиционния технологичен форум за специализирани ИТ решения за финансовия сектор БАНКОВА IT АКАДЕМИЯ 2013, организиран от Сиенсис и Хюлет Пакард. Тази дискусионната рамка на събитието беше темата : ИТ реализъм или … как експертите чертаят бъдещето на ИТ инфраструктурата във финансовите институции и банки.
 
В рамките на традиционния ИТ форум експерти от Хюлет Пакард България показаха най-новите специализирани технологии за високоскоростна свързаност и оптимизация, и управление на информацията и услугите в организации от финансовия сектор. Специален гост от страна на Microsoft като концептуален лектор на събитието беше г-н Денис Вандерлип, Мениджър Финансови пазари за региона EMEA, който представи за първи път в България най-новите стратегии на Microsoft  за ИТ иновации във финансовия сектор или какви според Microsoft са новите тенденции за трансформация на каналите за комуникация с клиентите в тази сфера. Участието на над 40 ИТ директори, експерти и системни проектанти, от всички големи български и международни банки и финансови институции, формира високо квалифицирана аудитория, в която бяха коментирани реални технически казуси и иновативни решения, които биха могли да бъдат приложими за организациите от Финансовия и Банков сектор. 
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes