Излезе версия 2.3 на ERP системата EnterpriseOne

Декември 2, 2010 от admin

Българската компания Алое Ко представи нова версия на своето ERP EnterpriseOne. Едно от основните нововъведения е възможността изгледът системата да се определя от текущата роля на потребителя.

 

Процесът на определянето на ролите трябва да се базира на задълбочен анализ на това как функционира една организация. Използването на ролево - базиран модел на работа е модерен инструмент за управление на начина на работа на служителите със системата. Освен това този подход спестява времето им, позволявайки да се потопят в работата изцяло в контекста на своята специфична роля в организацията.

В съответствие с последните тенденции в развитието на потребителските интерфейси, версия 2.3 на EnterpriseOne има изцяло променен интерфейс. Той е по-изчистен, по-достъпен и лесен за употреба. За потребителите, които не искат да сменят навиците си, защото са свикнали с класическия стил на ERP решението, съществува опция за превключване от новия към стария интерфейс.

Новият модул дава възможност за бързо визуализиране и обработка на обобщаваща информация за много големи бази данни – на практика без горен лимит. Първоначалните тестове са направени с база данни от 250 GB и са постигнати отлични резултати - никоя агрегация не е отнела повече от три секунди за визуализиране на екран. Това означава, че на практика мениджърите могат да получават светкавични резултати, без да чакат дълго за различните сечения на данните, които са им необходими за проследяване на тенденции, графична визуализация, сравнения и т.н. Всички получени данни от този инструмент могат бъдат с ограничен ролево-базиран потребителски достъп за служителите на компанията, според техните функции в нея.

Новият модул позволява анализиране в реално време на всички финансови показатели на фирмата – ликвидност, обръщаемост, рентабилност и много други. Новият модул има възможност за изготвяне на стандартизирани финансово-счетоводни отчети, както и цялостен редактор за създаване на нови отчети и показатели.

Новости има и в сървърната част на EnterpriseOne 2.3. Те дават възможност за извършване на специализиран хостинг от трети лица. На практика това означава, че EnterpriseOne хостинг може да се предлага и от независими центрове за данни, без те да са пряко обвързани с Алое Ко.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes