LG Optimus L5 излиза на пазара в България

Юни 21, 2012 от itFORUM

Смартфонът LG Optimus L5 дебютира на българския пазар. Според LG устройството е пуснато първо на ключови европейски пазари, сред които и нашият, а по-късно ще се състои премиерата му в страните от Организация на независимите държави (ОНД), Близкия изток и Азия. Скоро след това моделът ще прекоси океана и ще достигне до пазарите в Централна и Южна Америка.

 

LG Optimus L5 напълно следва линията на моделите от L-Style. Корпусът на смартфона е с дебелина 9,5 мм  и предоставя функции като поддръжка на две SIM карти (в Азия, ОНД, Близкия изток, Централна и Източна Америка), NFC „Tag & Play” за улесняване на мобилната търговия и обмена на файлове от типа peer-to-peer (у нас, както и в останалите европейски страни и Северна Америка).

Моделът е оборудван с последната версия на операционната система на Google Android Ice Cream Sandwich и разполага с 4-инчов дисплей. Новият потребителски интерфейс позволява да се извършват повече действия с по-малко натискания. Optimus L5 идва с новия User Experience (UX) с QuickMemo, което дава на потребителите възможност да си водят бележки директно върху снимка или документ, без да се налага да отварят отделно приложение.

„LG Optimus L5 е перфектно балансиран смартфон. Той съчетава елегантен дизайн, качествен дисплей, добра производителност, дълъг живот на батерията и примамлива цена – предимства, които може да се сторят особено привлекателни за много потребители – коментира Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. – Това устройство, заедно с останалите продукти от L-Styleсерията, е предназначено специално за потребители, които обичат да са винаги на върха на модната вълна”.

Ключови спецификации:

  • Чипсет: MSM7225A (Cortex A5 800MHz)
  • Памет: до4GBвътрешна/ разширяема до 32GBMicroSD
  • Дисплей: 4,0-инчов HVGA
  • Камера: 5,0 MPAFсLEDсветкавица
  • ОС: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Батерия: 1,500mAh
  • Размери: 118,3 x 66,5 x 9,5 (мм)
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes