LLP Dynamics България организира поредица от бизнес семинари в страната

Април 26, 2011 от itFORUM

Поредица от семинари за представителите на бизнеса в страната организира LLP Dynamics България, съвместно с Българска търговско-промишлена палата и Майкрософт България. Събитията ще се проведат в Пловдив (27 април), Стара Загора (3 май) и Бургас (4 май). Участието е безплатно, но е възможно само след предварителна регистрация на demo.dynamics.bg.

Целта на семинарите е да бъдат споделени добри практики за цялостни решения за управление на бизнеса. Ще се дискутират типични за регионите проблеми на частния сектор и как бизнес средата в България може да стане по-благоприятна, а българската икономика по-конкурентна.

LLP Dynamics България и Българска търговско-промишлена палата ще дадат своя експертен отговор за това как да увеличим търсенето, да намалим разходите и да оптимизираме складовите си запаси в условия на криза. Записалите се за участие фирми ще могат да получат и съвети как да използват всички възможни ресурси, без да се налага да намаляват обхвата и дистрибуцията си. Експертите, участващи в семинара, ще разкрият как може да се дефинира точна производствена себестойност и разпределяне на непреките производствени разходи.

Ще се демонстрират бизнес решения от линията MS Dynamics, като присъстващите ще имат уникалната възможност за тест на реална инсталация и проиграване на живо на истински бизнес ситуации и генериране на различни управленски справки. На събитието ще се представят и възможностите, които има бизнеса, за финансиране по европейски програми, критериите за оценка, конкретни проекти и сроковете по тях. Присъстващите представители на бизнеса ще могат да получат и персонални консултации за кандидатстване по eвро проекти.

LLP Dynamics България има 140 успешни интегрирания на ERP системи в български и чужди фирми, а решенията които предлага са съобразени със спецификата и дейността на всеки един клиент. Сред доверилите се на LLP Dynamics България в годините са компании като: ОМК, Кармела, Агри България, STIHL, MyDay (Codap), Феста Холдинг, вкл. завод Черноморско злато, DSC (Професионална защита Електроника), Соларис 999, Грестокомерс, Интерспорт, Авенир Телеком, ITW Ispracontrols, Никром Мебел, EGL България, Национални Дистрибутори, Wuerth BG и други.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes