Logitech представи акцентите в продуктовото си портфолио

Октомври 12, 2010 от admin

Logitech представи акцентите в своето продуктово портфолио за 2010 г. HD уеб камери, цветни аксесоари за лаптоп, устройства за повече комфорт при работа и развлечение с мобилния компютър и качествен звук навсякъде са сред приоритетите, които компанията следва при разработването на новите си продукти тази година.

Водещото послание на Logitech е, че технологиите вече не са привилегия на специалистите. Те са част от живота на всеки от нас и ни помагат да работим, да се забавляваме и да общуваме по-пълноценно.

Проучване на Logitech показва, че хората ползват лаптопа си на най-различни места. 70% от потребителите все още го ползват по традиционния начин – на маса или на бюро. 60% от хората обичат да седят с лаптопа на дивана, а 30% ползват лаптопа в леглото.

Logitech Unifying е универсален USB приемник за безжични устройства. Той беше представен за първи път миналата година, а вече има достатъчно съвместими с него мишки и клавиатури от всички ценови категории за максимален избор. Благодарение на него отпада нуждата да включвате и изключвате различни приемници за мишки и клавиатури и други устройства. Всичките ви периферни устройства са готови за ползване и са свързани чрез един-единствен приемник.

С технологията за 360 градуса панорамен звук Logitech осигурява качествено аудио, което можете да носите навсякъде със себе си. Новата категория колони на компанията дава свобода на звука от вашия мобилен компютър. Трите нови модела колони за лаптоп, представени тази година – Z205, Z305 и Z515, са създадени да подхождат на ритъма ви на живот и да бъдат навсякъде с вас и вашия лаптоп.

Средно 69% от хората ползват компютъра и пишат на клавиатурата вечер или нощем. Затова от Logitech са създали и клавиатура за нощно писане, която автоматично се включва, когато доближите ръцете си до нея.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes