Луксофт придобива INSYS Group

Юли 19, 2016 от admin

Луксофт, водещ доставчик на иновативни IT решения за клиенти в цял свят, обяви придобиването на базираната в САЩ INSYS Group, която предлага ИТ консултиране на големи компании, сред които съществен дял заемат представителите на здравния сектор, фармацевтиката и биотехнологите, както и телеком индустрията. Основните услуги, предлагани от INSYS включват задълбочен прогностичен анализ, съхранение на данни, дигитален маркетинг и управление на информационните масиви на компаниите.

 

INSYS Group, която предоставя услуги на големи корпоративни клиенти, включително компании от класацията Fortune 100, се очаква да разшири клиентската база на Луксофт и да спомогне за намаляване на географската концентрация на клиентите като разшири значително присъствието на компанията в Северна Америка.

Екипът от опитни професионалисти на INSYS със своите задълбочени познания в секторите на специализация на компанията са ценно допълнение към капацитета на Луксофт, необходим за разширяване на бизнеса. Търговските кадри на INSYS с доказаната си репутация в обслужването на компании от класацията Fortune 100 се очаква да подпомогнат съществено Луксофт в стремежа на компанията да привлича нови клиенти в Северна Америка, а талантливият управленски екип на придобитата компания – да бъде ценно допълнение към настоящите висши мениджъри на Луксофт.

Решенията на Луксофт се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност и непрестанно се допълват с нови разработки. Луксофт разработва своите решения и доставя услуги чрез 28 специализирани центъра по целия свят. Повече от 11000 са служителите  на компанията във всичките 33 офиса в 17 държави в Северна Америка, Западна и Източна Европа, Азия и Южна Африка. Централата на Луксофт се намира в Цуг, Швейцария като акции на компанията се търгуват на Нюйоркската фондова борса.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes