М-Тел пуска Business Cloud - пакет от "облачни" бизнес услуги

Юни 27, 2011 от itFORUM

М-Тел ще предостави на своите бизнес абонати възможността да се възползват от предимствата на първата Cloud computing услуга, която компанията започва да предлага  в пакета M-Tel Business Cloud.

 

M-Tel Business Mail ще бъде достъпен безплатно за бизнес абонатите. В следващите месеци те ще имат възможност да регистрират  служебна електронна поща, базирана на Microsoft Exchange 2010, и да се възползват от удобствата, които тя дава в служебната комуникация.

M-Tel Business Mail е помощник в организацията на служебните ангажименти през деня, съгласува всички електронни пощи, които потребителят има, събира мейлите му в една кутия, подрежда всички важни бизнес контакти.

Регистрацията на M-Tel Business Mail не изисква инвестиция в хардуер или софтуер. Затова услугата ще даде възможност на малките и средни фирми да се възползват от предимствата на служебната електронна поща, достъпни досега само от големите компании, които могат да си позволят да инвестират в хардуер или софтуер и да поддържат ИТ-отдели. При желание за регистрация бизнес абонатите ще получат от М-Тел индивидуални промо кодове, с които да се регистрират за услугата.

Всеки потребител, регистрирал се индвидуално за M-Tel Business Mail, ще може да тества предимствата на услугата. От началото на септември всички индивидуални потребители в дадена фирма ще имат възможността  да обединят своята електронна поща с тази на колегите си в общ фирмен бизнес мейл, който да бъде управляван от самата фирма, без да се изисква поддръжка от ИТ-специалисти.

През септември предстои телекомът да добави още услуги към пакета M-Tel Business Cloud.

 „Облачните“ услуги дават възможността почти безкрайни софтуерни и хардуерни ресурси да бъдат налични и достъпни при поискване, с което се елиминира потребността те да бъдат купувани, т.е. чрез тях се спестяват пари. Услугите са достъпни за ползване веднага, като по този начин се пести време. Компаниите могат да започнат с поръчка на малко ресурси и да ги увеличават според потребностите (pay as you grow). „Облакът“ повишава гъвкавостта на фирмата, защото дава възможност да се плащат само консумирани ресурси за избран от клиентите времеви период.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes