М-Тел пуска интернет и цифрова телевизия

Декември 7, 2010 от admin

В навечерието на Коледа М-Тел нова пакетна услуга, включваща домашен интернет и цифрова телевизия. Офертата е разработена от телекома съвместно със Spectrum Net и Мегалан Нетуърк и се предлага в София, Варна и Бургас срещу 29.40 лева на месец при двугодишен абонамент.
Новото предложение осигурява високоскоростен интернет (30 мегабита в секунда) през фиксирана мрежа, a също така и телевизия с над 100 канала с отлично цифрово качество. При желание за използване на още по-висока интернет скорост, пакетът се предлага и със скорости от 40, 50 и 100 мегабита в секунда.
Заедно с цифровата телевизия клиентите получават безплатен медиен център без да заплащат депозит, включвайки втори и трети телевизионен приемник срещу 3.50 лева на месец. Към предложението могат да бъдат добавени и пакети с HD (High Definition) канали с кристална картина и звук, както и канали за възрастни със специалната функция „родителски контрол”, чрез която те могат да контролират съдържанието, което гледат техните деца. При избор на допълнителните пакети, абонатите получават 30% отстъпка от месечната си такса.
За допълнителна информация относно интернет услугите и пакетните предложения М-Тел откри специален безплатен телефон 0800 20 011, достъпен от всички мобилни и фиксирани мрежи в страната.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes