М-Тел разширява портфолиото си с Nokia N8 и Nokia C7

Декември 13, 2010 от itFORUM

По време на коледните празници към семейството на М-Тел ще се присъединят още два иновативни телефона с марката Nokia. Уникалната Nokia N8 е първият смартфон, които използва новата операционна система Symbian ^3.

Освен с 3.5 инчовия AMOLED дисплей, апаратът е снабден с 12-мегапикселова камера, оптика Carl Zeiss, както и ксенонова светкавица. HDMI връзката е едно от предимствата на телефона, благодарение на което снимки, клипове и музика могат да се гледат на съвместим телевизор, а филмите звучат повече от отлично с помощта на технологията Dolby Digital Plus. Nokia N8 е изцяло интегрирана със социалните мрежи Facebook и Twitter.

Другият представител на финландската компания, който ще допълни портфолиото на мобилния оператор, е Nokia C7. Смартфонът ще предложи на своите притежатели 8-мегапикселова камера с двойна LED светкавица, а направените снимки могат да бъдат видени на ясния и контрастен 3,5-инчов AMOLED дисплей.

Всеки, който желае да притежава Nokia N8 може да я закупи от магазините на М-Тел на цена от 28,90 лева на месец с тарифния план за разговори и сърфиране в Интернет M-TelSurf&TalkXL. NokiaC7 ще зарадва потребителите на мобилния оператор на цена от 21,90 лева на месец отново с M-TelSurf&TalkXL.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes