M-Tel Telecommunications Key: Управлявайте сами всички номера във вашата корпоративна група

Април 2, 2012 от itFORUM

Ние от Мобилтел отчитаме нуждата на компаниите да работят с решение, с което да могат гъвкаво да управляват своите комуникации. Днес възможността да комуникираш ефективно с партньори и клиенти е в основата на всеки успешен бизнес. Динамиката на бизнес взаимоотношенията е такава, че компаниите имат нужда сами бързо и лесно да променят параметрите на комуникационни услуги, които получават. И всичко това да става по един прозрачен начин - с детайлна и навременна информация за разходите за комуникация на всички свои служители.

 

В отговор на тези очаквания, М-Тел се стреми да рaзработва опростени услуги за управление на фирмените комуникации, съобразявайки се изцяло с динамичното и заето ежедневие на съвременния бизнес потребител. В основата им стои възможността бизнес клиентите нида могат бързо и лесно да активират и деактивират услуги, да променят тарифни плановеи всякакви други параметри улесняващи комуникацията и спестяващи разходи. 

Мобилтел създаде решение, с което  за първи път у нас бизнесът ще има ключ за лесно управление на всички телекомуникационни услуги, които ползва. Нашите бизнес клиенти вече имат възможност сами да управляват всички номера на своята фирма с новото електронно приложение M-Tel Telecommunications Key.

Услугата се предлага за първи път в България и е поредна стъпка, която компанията прави в посока качествено обслужване на своите бизнес клиенти. Чрез M-Tel Telecommunications Key те получават своеобразен ключ за лесно, бързо и ефективно управление на корпоративната група.

Приложението позволява да бъдат определяни фирмените лимити във фактурата на всеки номер от групата, да бъдат активирани и деактивирани услуги на отделни или на всички номера, да бъдат изпращани заявки за поръчка на устройства. С M-Tel Telecommunications Key всеки ползвател на номер от корпоративната група ще получава индивидуално по e-mail или SMS детайлна информация за трафика и услугите, които е ползвал, както иза дължимата сума.

Услугата дава на бизнес клиентите бърз достъп до тяхната електронна фактура. Чрез M-Tel Telecommunications Key те могат съвсем лесно и сами да управляват корпоративната си група. В случай на въпроси или нужда от съвет, те могат on-line да се обърнат към консултант.

Възможността чрез M-Tel Telecommunications Key нашите бизнес клиенти да иматдостъп и сами да управляват всички необходими комуникационни параметри в правилния момент ще им позволи да извършват светкавична оптимизация спрямо потребностите на компанията. А с това и да подобрят цялостната ефективност на комуникационните си дейности.

 

 

 

 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes