Майкрософт България обявиконференциятаза разработчици INDEED

Май 7, 2015 от admin

Майкрософт България анонсира техническата конференция за разработчици INDEED, която ще се състои на 5 юни 2015г. в Interhotel Сандански. INDEED е третото събитие от поредицата технически конференции на Майкрософт България, която за първа година ще се проведе извън София.

 

Общо 15 лектори ще представят последните ИТ новости в 15 технически презентации, които ще покажат на посетителите как може да изглежда светът на технологиите съвсем скоро.

Ради Атанасов, професионален SharePoint архитект, Microsoft Certified Master in SharePoint; Маргарита Наумова, консултант, лектор, преподавател, автор на статии и технологичен архитект, единственият български специалист Microsoft Certified Master SQL Server; Тихомир Игнатов, архитект в Microsoft Consulting Services от 2008 г.; Мартин Кулов, носител на ежегодната награда Microsoft Most Valuable Professional (MVP) за Visual Studio ALM от 2006 г. и член на програмата Microsoft Regional Director, и много други ще се включат в конференцията и ще споделят своя опит с участниците.

Събитието ще бъде разделено на три основни панела - Cloud and Tools, посветен на най-модерните инструменти и платформи за разработка на приложения, с фокус върху Visual Studio, Azure и Web, SQL и др; Architecture in Practice ще обърне внимание не на една конкретна технология, а на решения, стъпващи върху комбинация от такива; и Tech Trends панела, който ще разглежда новостите, свързани с Windows 10, Xamarin, SQL Azure и др.

Платформата INDEED е наследник на емблематичните за технологичните среди „Дни на Microsoft". Наименованието INDEED от една страна носи смисъла на израза „в действие", а от друга е събирателно за основните ценности на компанията – Innovation, Networking, Data, Entrepreneurship, Education, Development.

През 2013 г. се провежда In Charge, първата техническа конференция от платформата INDEED, като събитието беше посетено от над 450 души. Година по-късно In Touch посрещaнад 400 любители на новите технологии.

„Тази година искаме да откъснем хората от напрегнатото ежедневие, да избягаме по‑далеч от офисите и да имаме възможност изцяло да се посветим на технологиите. INDEED 2015 ще бъде с нов формат и доста по-наситена програма. Затова и капацитетът на събитието ще е по-органичен - 150 души, за разлика от предходните In Charge 2013 и In Touch 2014, всяко от които беше посетено от над 400 души. Регистрацията за събитието вече е отворена на www.indeed.ms и мога само да призова всички, които споделят страстта към новостите в технологиите да не отлагат дълго регистрацията си, тъй като бройките са ограничени, а интересът вече е доста голям“, каза Венцислав Попов, мениджър платформи за разработка към Майкрософт България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes