Международна компания придобивa българската платформа за хотелски резервации fixstay.com

Октомври 28, 2014 от itFORUM

Една от най-рейтинговите международни компании за онлайн хотелски резервации, планира навлизане на балканския полуостров, чрез придобиване на българската платформата за хотелски резервации fixstay.com. След финализиране на сделката, България ще бъде първата страна от балканския полуостров, която ще развива успешно, бизнес модела.
 
Световният гигант, планира първоначална  инвестиция от 8 млн. евро, за имплементирането и успешното развитие на платформата на балканския полуостров. От екипа на fixstay.com засега се въздържат да съобщят името на инвеститора. Краткосрочните цели на българския офис в София, ще бъдат да изгради локалните офис и екипи във всяка една страна на Балканите. 
 
Очаква се сделката по придобиване на fixstay.com, да бъде финализирана до края на тази или началото на следващата година.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes