Microinvest представи пред клиенти бизнес системите SugarCRM и Mago.net (видео)

Януари 31, 2013 от itFORUM

Онлайн системата за управление взаимоотношенията с клиенти SugarCRM и ERP продукта Mago.net бяха акцент по време на бизнес закуска, организирана от българския софтуерен разработчик и диструбутор Microinvest. Като един от представителите на компанията SugarCRM за българския пазар, Microinvest извършва дейности по нейното превеждане, адаптиране и интеграцията й с други софтуерни системи.

 

Продуктът е софтуер номер две за последните две години в класа CRM системи и върху него работят около 30 000 програмисти. „Направени са изключително много адаптации на тази система за всякакъв тип бизнес – коментира Теодора Тодорова, търговски мениджър в Microinvest. – Тя е изключително гъвкава и подлежи на къстъмизация за всеки един работен процес.”

Mago.net е с над 15 000 внедрявания в световен мащаб, а в България за последните шест години Microinvest са 53 интеграции. „ERP системата е изградена на модулен принцип и покрива изключително широк обхват от бизнес процеси, включително и тези свързани с Business Intelligence”, зави Красимир Райков, мениджър на ERP отдела в Microinvest.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes