МКБ Юнионбанк внедрява Oracle Siebel CRM

Август 23, 2011 от itFORUM

МКБ Юнионбанк внедрява системата Oracle Siebel CRM, с помощта на която с точност ще идентифицира потребностите на всеки отделен клиент. Софтуерът дава възможност за съставяне на индивидуален клиентски профил на база редица характеристики (като пол, доходи, възраст, предишни ползвани продукти и услуги и др.) и ще посочва най-подходящия кредит или депозит за всеки отделен клиент. CRM решението автоматизира и повечето от процесите в банката, което води до намаляване с до 30% на необходимото време за обработката им и до по-бързо обслужване на клиентите и по-бърза обработка на документите им.

 

За внедряването на Oracle Siebel CRM МКБ Юнионбанк избра фирма ИБИС Системс, която е златен партньор на Oracle. Както сподели Георги Лазаров, изпълнителен директор в ИБИС Системс - фирмата ще се радва да сподели своя и на своите партньори от Германия дългогодишен опит, натрупан сред редица водещи компании в сектора в Западна Европа и на българския пазар. Очакванията на банката са в началото на 2012 новата система вече да работи за клиентите на МКБ Юнионбанк.

„CRM системата ще ни позволи по-добре да идентифицираме нуждите на нашите клиенти и да ги насочваме към най-подходящите за тях продукти и услуги. С помощта й не само допълнително ще подобрим обслужването, но и ще се намали драстично времето, необходимо за отговор по дадена кредитна сделка”, коментира Мария Илиева, главен изпълнителен директор на МКБ Юнионбанк.

„Изборът на Oracle Siebel CRM, направен от MKB Unionbank, е доказателство за изключителния набор от фунционалности, които това портфолио от бизнес решения доставя на финансовата индустрия. Радваме се, че допринасяме за успеха на MKB Unionbank”, каза Клод Коларо, управляващ директор на Оракъл България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes