Мултирама България отвори 11-тия си магазин

Май 9, 2011 от itFORUM

Мултирама България, най-голямата специализирана верига магазини за компютри и периферия в страната, отвори своя единадесети магазин. Той е в центъра на град Пловдив на ул. „Княз Александър I”№43.

В него почитателите на новите технологии ще могат първи да видят най-новите лаптопи, таблети и смартфони. Политиката на компанията е през цялата година да запознава клиентите си с най-новите ИТ продукти и да бъде основен източник на информация за тях. Всеки клиент може да намери най-подходящите технологични решения с помощта на експертния персонал във всеки един магазин на Мултирама.

Отварянето на втория магазин в град Пловдив показва стремежа на компанията да бъде близо до клиентите си и да запази тяхната лоялност, въпреки динамичната среда на ИТ пазара.Освен отварянето на нови точки на продажба, Мултирама се стреми непрекъснато да подобрява качеството на предлаганите услуги преди и след продажба. Компанията разполага със специализиран сервизен център във всеки магазин и развива програма за лоялност, с която потребителите могат да печелят от отстъпки.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes