Мултирама получи сертификат ISO 9001

Април 5, 2011 от itFORUM

Мултирама България получи сертификат ISO 9001:2008 за бизнес отдела и сервиза си. Той обхваща търговията с IT продукти, офис техника и консумативи, асемблиране на компютри, гаранционен и извънгаранционен сервиз и абонаментна поддръжка на компютърна техника и периферия.

 

„Полученият сертификат е едновременно доказателство за високото качество на продуктите и услугите, които предлага Multirama, и ангажимент и отговорност към клиентите ни да поддържаме такова високо ниво на предлагане и в бъдеще – каза Иван Симеонов, мениджър на бизнес отдела на веригата магазини – Освен сериозната референция за клиентите, която осигурява сертификатът, той ще даде възможност на Multirama да участва в обществени поръчки и ще разшири присъствието и позициите ни в големите компании.”

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes