Мултирама пусна таблета с 3D камера LG Optimus PAD V900

Юли 25, 2011 от itFORUM

Вече може да откриете първият в света таблет с 3D камера в магазините на най-голямата верига за компютри и периферия в страната Мултирама. С него може да заснемате ярки триизмерни образи и видео, които могат да бъдат гледани и на екрана на 3D телевизор или да бъдат споделяни в YouTube 3D канала.

 

За бизнес клиентите моделът предлага възможност за видео конферентни разговори. Комбинираната мощна мултимедиа и удобна функционалност диспея, предлагат оптимално качество на изображението и лесно пренасяне дори с една ръка.

LG Optimus Pad със своя 8,9 инчов дисплей и широчина от 149,9 мм по хоризонтала, предлага оптимално решение за идеалното изображение, сравнен с други таблети на пазара, които или са твърде големи и затрудняват пренасянето, или пък твърде малки за постигане на висококачествено изображение.

Изчистеният дизайн, типичен за LG моделите, с комбинация от графитено-сива пластмасова повърхност и стилен гумиран заден панел, правят модела едно прекрасно дизайнерско бижу,което се побира без проблем в елегантна дамска чанта или куфарче за документи.

LG Optimus PAD V900 ви дава възможност да ползвате най-новите приложения Google eBooks, Google Maps 5 и Google Talk., благодарение на най-новата платформа на Google Androud 3.0

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes