Мултитъч интерфейс за смартфони и таблети в новата версия на ERP EnterpriseOne

Април 18, 2012 от itFORUM

Новата версия 3.0 на системата за управление на бизнеса EnterpriseOne ще разполага с напълно функционален мултитъч интерфейс, което ще позволи на екипите, работещи с нея, да използват пълноценно възможностите на таблетите и смартфоните. ERP системата ще бъде представена официално от фима Алое Ко на 9 май, от 16:00 ч. до 18:30 ч., в Зала „София 1” на хотел „Кемпински Зографски“ (бул. Джеймс Баучер № 100). Събитието е отворено за всички желаещи, но след предварителна регистрация, която може да бъде направена до 3 май 2012 г. на адрес: http://erp.bg/Information/Events/EnterpriseOne_3_0_Presentation.aspx, както и във Facebook: https://www.facebook.com/events/207363892707381/.

 

На презентацията на EnterpriseOne 3.0 ще бъдат представени последните тенденции в мобилността и обединените комуникации, които са напълно интегрирани в новата версия на ERP системата. Тя разполага със собствен модул за обединени комуникации, което позволява на служителите и мениджърите да се възползват оптимално в работата си от всички комуникационни канали – фиксирани и мобилни телефони, електронна поща и др. Освен това системата е напълно синхронизирана с мобилните устройства и екипите могат лесно да прехвърлят и разпределят задачи, напомняния, както и да отчитат дейности посредством своите смартфони и таблети. Тъчскрийн оптимизацията представлява последната стъпка в синхронизацията с клетъчни устройства, която превръща EnterpriseOne в една изцяло мобилна ERP система.

„Създавайки новата версия 3.0 на EnterpriseOne, нашето желание е да обединим в едно бизнес решение най-иновативните функции в сферата на бизнес софтуера и да направим тези функции достъпни за всяка българска фирма – малка, средна или голяма. Мобилният достъп до корпоративните ресурси и интеграцията на ERP с обединените комуникации дават конкурентни предимства на компаниите по света и стремежът ни е да сведем тези предимства до възможностите на българския бизнес. Алое Ко отдавна предлага редица опции за олекотено внедряване на ERP система в малки фирми, за разсрочено плащане или за предоставяне на EnterpriseOne като услуга. С новата версия 3.0 ние ще продължим да следваме тази политика и едновременно с това ще разширим възможностите, достъпни за българския бизнес, включвайки най-новите тенденции в сферата на мобилните решения и обединените комуникации“, заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19 годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите хранително – вкусова промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes