Национален статистически институт ще води отчетността си в реално време с Бизнес Процесор

Септември 20, 2013 от itFORUM

От българския софтуерен разработчик dWare съобщиха, че на 17 септември – денят на София, е подписл договор за внедряване на Бизнес Процесор – Конто 66 в Национален статистически институт и 28 -те му поделения в страната. В момента протича обучението на 45 служители на института и от следващата седмица системата ще бъде пусната в редовна експлоатация.

 

Бизнес Процесор се хоства в център за данни и се предоставя като услуга, съобразена с отделните организационни специфики за обмяна и контрол на счетоводна информация. Предимствата на модела са в намалените разходи за осъществяване на счетоводство, възможността за лесно обучение и осъществавяне на много бърз вътрешен и външен централизиран одит (както от страна на Сметната палата, така и от други контролиращи органи). 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes