Над 20 стартъп компании се включиха в инициативата Startup Safary Sofia

Ноември 4, 2015 от admin

 Събитието се провежда за първи път в България и ще състои на 3 и 4 ноември в офисите на участващите във формата стартъп компании. 

 

Startup Safary Sofia e ден на отворените врати на българската стартъп екосистема. Участниците - стартъпи, технологични компании, инвеститори, акселератори канят стартъп ентусиасти и търсещи работа в своите офиси. Присъстващите имат шанса да се срещнат с екипите, основателите и инвесторите в компаниите.

Някои от включилите се компании тази година са: приложението за таксита TaxiMe, облачното приложение с над 3 милиона потребители pCloud, първата компания в света, която създава мобилни мултиплеър игри в реално време Chobolabs, иновативната платформа за автоматично тагване и организиране на снимки Imagga  и други.

Всички компании можете да видите тук: http://sofia.startupsafary.com/

Събитието стартира за първи път в Берлин и се радва на изключителна популярност в Европа.

Организатор е StartUP Foundation, една от първите предприемачески организации в България. Събитието е част от UPVenture Week, първият организиран в България фест, посветен на предприемачеството, който започва днес и ще продължи до 6 ноември включително.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes