Некст Консулт и Salesforce.com организираха серия събитияу нас

Юни 9, 2015 от admin

По време на събитията бяха представени новите тенденции в сферата на продажбите и обслужването и най-актуалните промени в инструментите, които ни помагат да ги управляваме по-ефективно. И за да го правим, трябва да знаем, че днес клиентът диктува пазара и иска всичко да се случва „тук и сега“.  Това е и причината експертите единодушно да твърдят, че скоростта е новата „разменна монета“ на бизнеса и е определяща за неговия успех.

 

Гост-лектор на събитията беше Геза Матрай, ръководител „Продажби“ за Централна и Югоизточна Европа в Salesforcce. Той заедно с Орлин Дочев, управляващ партньор на Некст Консулт, разказаха как платформата Salesforce.com отговаря на промените в пазара и клиентското поведение и как облачните Salesforce решения ни помагат да изградим и развиваме стойностни взаимоотношения със своята клиентска група. В подкрепа на тези думи бяха представени клиентските истории на компании като Спиди и Болярка, които успешно са внедрили платформата за клиентски успех от Некст Консулт и Salesforce.comи с нейна помощ успяват да постигат повече.

Семинарите под надслов „Постигнете повече, както никога досега“, завършиха с коктейл и неформални срещи сред представителите на компании от района на Пловдив, Варна, Шумен, Добрич, Бургас и др., които посетиха събитието, за да научат повече за това как да подобрят взаимоотношенията си със своите клиенти, да повишат дългосрочността и броя на сключените сделки.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes