НЕТ1 пуска пакетни услуги за бизнес клиенти, включващи интернет и телефония

Юли 11, 2013 от itFORUM

Българският телекомуникационен оператор НЕТ1 пусна на пазара два пакета „Интернет и гласова телефонна услуга“ за бизнес клиенти. Те се отличават с най-добрите цени към мобилни оператори на телеком пазара у нас, както и с това, че няма разделение на градски и междуградски разговори. Разговорите с други клиенти на НЕТ1 са безплатни, а потребителите получават всички предимства, характерни за телефонните услуги на компанията – изключително достъпни цени за разговори и възможност да използват голям брой линии, качествена услуга, както и редица допълнителни функции.
 
Първият пакет комбинира интернет достъп със скорост 50 Mbps, до десет телефонни линии и 300 минути за разговори към всички фиксирани мрежи в България, в останалите страни от Европейския съюз, както и фиксирани и мобилни мрежи в САЩ и Канада. Цената на пакета е 49 лв. месечно, плюс еднократна инсталационна такса от 25 лева. Вторият пакет включва интернет със скорост 75 Mbps, до десет телефонни линии и 500 минути за разговори към България, Европейския съюз, САЩ и Канада, на месечна цена от 65 лева и при същата инсталационна такса. И при двата пакета цената за една минута разговор до всички мобилни оператори в България е 0.100 лева. При по-евтиния пакет цената за разговор до фиксираните мрежи в страната е 0.020 лв., а при по-скъпия тя е 0.025 лева. При липса на IP телефонна централа, бизнес клиентите могат да изберат ползването на услугата чрез аналогов или цифров интерфейс с ISDN BRI срещу допълнително заплащане, както и да заплатят допълнително за по-големи пакети за разговори към България, Европейския съюз, САЩ и Канада.
 
Междувременно НЕТ1 обяви, че отчита сериозен ръст на предплатените услуги, като от март, когато стартира тяхното предлагане, до края на юли те са достигнали 25% от всички услуги в групата на негарантирания интернет. „Тази тенденция показва, че клиентите ни са очаквали подобна услуга, защото тя намалява цялостната цена за използване на услугата Интернет и успоредно с това е удобно и лесно да нямаш месечна такса“ - споделя Мария Божилова, търговски директор на НЕТ1.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes