Нетера добави голяма част от продуктите на Майкрософт в портфолиото си

Юни 11, 2012 от itFORUM

Голяма част от продуктите на  Майкрософт вече са добавени в портфолиото на Нетера. Партньорската програма SPLA (Service Provider License Agreement) предоставя достъп до последните версии на софтуерните продукти и техните най-нови защитни функции.

 

„Партньорството ще ни осигури възможност да отговорим на нуждите на по-голям  брой клиенти, които ще могат да наемат лицензирани продукти на Майкрософт на  абонаментен принцип", коментира Салих Якубов, продуктов мениджър IT услуги в  Нетера и добави: „Този тип лицензиране премахва нуждата от големи първоначални  инвестиции за закупуването на софтуер и позволява на клиентите на Нетера да  използват легално продуктите само за срока, в който са им необходими."

Партньорството между двете компании ще допълни услугите за наети и виртуални  сървъри на Нетера, като ще предложи по-широк набор от операционни системи и  софтуерни решения. Професионалните ИТ услуги на Нетера в комбинация със SPLA  програмата на Майкрософт ще дадат възможност на по-голям брой малки и средни  фирми да прехвърлят поддръжката на ИТ системите си в ръцете на  висококвалифициран екип от специалисти.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes