Нова безконтактна дебитна карта от Fibank и MasterCard Europe

Юни 27, 2013 от itFORUM

Fibank (Първа инвестиционна банка) и MasterCard Europeпредставят в България новото поколение безконтактни дебитни карти – Debit MasterCard PayPass. Тази банкова карта се отличава със стилен дизайн и редица предимства. С нея можете да ползвате свои собствени средства за плащания в търговски обекти, които обичайно изискват кредитна карта – онлайн магазини, покупка на самолетни билети, резервации за хотели, наем на коли и други.

 

Debit MasterCard PayPass е много повече от обикновена дебитна карта. Тя дава възможност на картодържателите да правят разплащания като с кредитна карта, без да ползват суми на кредит. С Debit MasterCard PayPass можете да теглите средства без такса от всички банкомати в България, както и да плащате без такса на ПОС устройства в търговските обекти не само в страната, но и в чужбина. Услугата „3D Сигурност на карти” се грижи за по-високата сигурност при плащанията в интернет.

Debit MasterCard PayPassе създадена да отговори на нуждите на широк кръг от клиентии именно затова с нея могат да се извършват PayPass (безконтактни) плащания. През 2010 г. Fibank бе първата банка, която въведе безконтактната технология PayPassв България.

Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, коментира: "С лансирането на Debit MasterCardPayPassпродължаваме да прилагаме технологичния подход на Fibankв банкирането. Стремим се да предлагаме на нашите клиенти най-сигурните банкови продукти и услуги. Именно за плащанията с новата карта в интернет препоръчвам регистрация за „3D сигурност на карти” - за по-голяма сигурност и спокойствие. С Debit MasterCardPayPassвсеки клиент участва и в програмата за лоялност YES на Fibank. Използвам случая да благодаря на нашите партньори от MasterCardза изключително успешното и приятно сътрудничество.”

Артур Туремка, генерален мениджър за региона на Балканите, MasterCard Europe, коментира:„Искам да поздравя Първа инвестиционна банка за тяхното решение да предложат Debit MasterCard PayPass на своите клиенти, тъй като това е най-новият дебитен картов продукт на българския пазар, който идва с мисията да посрещне всички изисквания на българските потребители, които вече са вдигнали летвата много високо, по отношение удобство, сигурност, контрол върху разходите, глобално използване, включително в интернет, в съчетание с различни иновативни технологии. Още повече, Fibank, в тон с последните европейски тенденции, предлага Debit MasterCard PayPass по много атрактивен начин, разчупвайки обичайната практика на разделяне на ATM устройствата на „свои и чужди,“ с което предоставя на картодържателите си безценна свобода. Предвид широката и постоянно развиващата се терминална мрежа, в която по официална статистика на БНБ в България ПОС терминалите са над 68 хиляди, и потребителския профил на средния клиент на Fibank, който е един от най-активно плащащите картодържатели в България, свободният достъп до банкомат е напълно оправдан ход от страна на банката и съвсем заслужен от техните клиенти.“

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes