Новите интернет канали при комуникацията с клиенти са ключови за успеха банките

Май 16, 2013 от itFORUM

За трета поредна година ICB-Интерконсулт България и Майкрософт организираха семинар за банкови и финансови организации, посветен на системите за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) през новите комуникационни канали като интернет, мобилно банкиране и социални мрежи. Гост-лектор на събитието бе Окзан Еренер, управляващ съдружник във Верипарк, компания с опит във внедряването на CRMсистеми, базирани на Microsoft Dynamics.

 

Еренер представи пред аудиторията решение, което позволява на банките да обслужват клиенти през новите интернет канали. По думите му решенията на Верипарк се фокусират върху клиента и позволяват на банката да се превърне в гъвкава организация, която може да обслужва бързо и професионално в зависимост от конкретни предпочитания, специални изисквания и очаквания за нивото на услугата от страна на клиента.

Събитието бе окрито от Георги Ранделов, изпълнителен директор на Майкрософт България и Атанас Голев, технически директор на ICB. „Бизнесът трябва да разполага с добре работеща CRM система, защото тя дава възможност на мениджмънта да взима информирани решения – заяви Ранделов. – Новите тенденции във високите технологии, облачните услуги социалните технологии, лавинообразното разпространение на мобилни устройства променят много динамично начина, по който потребителите взаимодействат с банките и поставят на изпитание търговските и маркетинговите им отдели. Битката за клиентите се ожесточава и само онези, които залагат на стратегия за използване на новите комуникационни канали, имат шанс да я спечелят.”

Милен Манчев, директор CRM за страните в южната част на Балканите в Майкрософт, представи последните тенденции за развитие на Microsoft DynamicsCRM и какво може да се очаква от решението в близко бъдеще.

Неда Хицова от ICB представи подхода на компанията, базиран на детайлен анализ на бизнес процесите в банката, както и някои основни принципи за успешен старт на CRM проекта.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes