НР и Rossignol създадоха дизайнерски ноутбуци

Януари 12, 2011 от itFORUM

НР представи лимитирана серия ноутбуци, създадени в сътрудничество с марката на феновете на планински и зимни спортове Rossignol. Компютрите са с дизайн, съчетаващ тенденциите в зимните спортове и технологиите. Те са създадени за всички, които искат да изразят чувството си за стил и да разполагат с неограничени възможности за забавление.

Двата ноутбука HP Paviliond v6 Rossignol допълват ските и аксесоарите от моделите на Rossignol- Attraxion VIII Echo за дами и Freeride S7 за мъже. Всеки ноутбук се продава с ексклузивeн софтуер и специален калъф за тяхното пренасяне.

Ето кратко видео:

Висококачествените материали създават семпъл и изчистен външен вид, който се вписва във всекидневието на потребителите с усет за стил. Ноутбуците HPPaviliondv6 Rossignolмогат да бъдат персонализирани и с ексклузивни тематични тапети, създадени от Rossignol.

Жан-Пиер Ле Калвез, вицепрезидент „Маркетинг“, „Персонални системи” (PSG) в HPза региона на EMEA, казва: „Феновете на зимни спортове търсят нови начини да изразят себе си и да се откроят. Желаниетoза постижения и забавление са в сърцето на всеки любител на зимните спортове. Затова е логично характерният стил на Rossignol да бъде пренесен и в новата серия ноутбуци HP Pavilion dv 6 Rossignol. Те предлагат съчетание от страхотен дизайн и надеждност със софтуер, който помага на потребителите да споделят преживяванията си.”

Ските на Rossignolса проектирани с грижа за околната среда. Затова и кутиите на компютрите са изработени от рециклирани материали, а покритието им е отпечатано с боя от соя.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes