Очакваме новия 14’’ нотбук на Sony от серията VAIO C

Юни 7, 2011 от itFORUM

С впечатляващ външен вид, новият 14-инчов модел VAIO C серияот Sony, предлаган в няколко ярки разцветки, показва по неповторим начин вашия стил на живот. Той е и напълно функционален ноутбук, притежаващ достатъчно производителност, за да се справи с вашите ежедневни компютърни нужди.

Брилянтно стилизираната нова 14-инчова серия лаптопи VAIO C на Sony ще се продава в магазините за VAIO в края на юни 2011 г.

С най-новия модел от серията VAIO C Sony поема в радикално нова посока по отношение на стила, открояващ се от този на обикновените лаптопи. Гамата от модни разцветки включва два „излъчващи светлина” цвята в оранжево и зелено. Този смел дизайн разпръсква светлина по ръбовете на прозрачния капак на ноутбука, създавайки ефект на сияние.

Освен революционния външен вид, новият представител на серията VAIO C съчетава преносимост и производителност, за да улесни ежедневните ви задачи – от изпращане на електронна поща до редактиране на презентации.

Високо контрастният 14” (35.5cm) широкоекранен VAIO дисплей с LED подсветка предоставя достатъчно екранно място за разглеждане на уеб страници, снимки и редактиране на документи.

Независимо дали е ден или нощ, използването на новия модел от серията VAIO C е изключително лесно. Подсветената клавиатура с удобно разделени клавиши се включва автоматично, осигурявайки прецизно и точно набиране на текста при слабо осветление. Лаптопът разполага с мултифункционален тъчпад и със сензор за околната светлина, оптимизиращ яркостта на екрана за по-ясна картина при дневна светлина или при затъмнена среда.

Вградената HD уеб камера с технология "Exmor" предоставя ясно и контрастно HD изображение за по-реалистични уеб чатове и видео разговори.

Само с едно натискане на удобно разположения бутон WEB за секунди отваряте уеб браузър и сте онлайн. Стартиращ достъпа до интернет без пълно зареждане на операционната система, той ви спестява ценно време за проверка на пощата в някое кафене или терминал на летището. Благодарение на бутона ASSIST за софтуера VAIO Care вие отстранявате проблеми и поддържате вашия VAIO в перфектно работно състояние.

На новия 14-инчов модел от серията VAIO C не му липсва и изчислителна мощ и капацитет за съхранение на данни, за да удовлетвори ежедневните ви нужди от мултимедия и общи компютърни функции. Най-новият процесор Intel Core i3 е комбиниран с 500 GB пространство на твърдия диск и 4GB RAM за ефективно изпълнение на множество задачи с инсталирания оригинален Windows 7 Home Premium.

Опциите за връзка включват Bluetooth, четири USB порта (един USB 3.0 и три USB 2.0) и HDMI изход.

Съществува и пъстроцветна гама официални аксесоари на Sony, допълващи отличителния външен вид на най-новия 14-инчов модел от серията VAIO. Към Bluetooth безжичната мишка с изящни извивки добавете елегантен калъф за носене, чийто цвят на подплатата е в унисон с цвета на лаптопа.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes