Омекс 2000 вече може да бъде достъпван онлайн

Август 13, 2012 от itFORUM

Системата за управление на персонала и изчисление на работната заплата Омекс 2000 вече се предлага и онлайн. Доставчикът на облачни услуги Стоун Комютърс и ОмегаСофт си партнират в доставянето на новата услуга за бизнес клиенти.

 

 

 

Софтуерът ще се предлага в три версии - Омекс 2000 Light Online, Омекс 2000 Standard Online и  Омекс 2000 Professional Online, за да отговори на нуждите на бизнеса в етап на съвземане от световната криза и първи крачки към растеж.

Омекс 2000 е съвременна интегрирана програмна система за автоматизация на дейностите на отделите „Работни заплати”, „Персонал” и „Човешки ресурси” за всички типове предприятия, без значение на формата на собственост и системата на заплащане.

Омекс 2000 е гъвкава, многоезична, многофирмена и многовалутна система, изградена на основата на трислоен модел и съобразена както с честите промени в трудовото и социалното законодателство в страната, така и с бързото развитие на компютърните технологии.

Системата е реализирана на модулен принцип и включва като основни модули Заплати и Кадри и допълнителните модули Администратор, Експортер, Сделно заплащане, Счетоводен интерфейс, Платежни документи.

Системата дава възможност за обработка на трудовите възнаграждения и управление на кадровата информация. Програмата е подходяща и за връзка с финансови и банкови системи, обработка на масови плащания, печат на платежни нареждания, както и връзка със счетоводни и ERP системи.

За по-голяма сигурност, Омекс 2000 предлага администриране на правата за достъп до различните менюта, функции и бази данни (фирми), като съхранява всички действия на потребителите. Различните функционалности като „Автоматичен Импорт/Експорт на данни”,  „Щатно разписание”, „Изпращане на електронни документи”, „Връзка с пропускна система” и двуезичен модул  „B-Ling” спомагат за ефективността на работата с програмата.

Омекс 2000 Online  работи с единна база данни, което дава свобода на потребителя да ползва една или повече части на системата, без това да нарушава  целостта на информацията. Онлайн версиите пък дават възможност да се работи от всяко място, по всяко време и без технически проблеми.

„Софтуер за управление на персонала и изчисление на работната заплата е задължителен за всяка фирма в днешно време. Онлайн версиите, които пускаме заедно с партньора ни Стоун компютърс, са насочени към модерните фирми, които знаят как да се възползват от иновациите и ползите от цифровизацията. Дори големи компании, които имат бюджет за инвестиции в оборудване,се интересуват от клауд компютинг. Защото се интересуват от световните тенденции и искат да се възползват“, обясни Веселин Гергинов, управител и съосновател на ОмегаСофт.

„ОмегаСофт безспорно има много качествен продукт и клиентите оценяват това. Ние си партнираме, за да предложим на бизнес клиентите гъвкавостта, която им е необходима, за да излязат пред конкурентите си и да забравят за проблемите с компютрите”, каза Александър Аврамов – изпълнителен директор на Стоун компютърс при обявяването на партньорството между двете фирми. „Ние помагаме на нашите клиенти да мигрират към облака във всичките му направление – инфраструктура, платформа и софтуер като услуга, а частта за управление на персонала и изчисление на работната заплата е ключова“, допълва Аврамов.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes