Panda Security обновява облачния си антивирус

Ноември 19, 2010 от itFORUM

 

Panda Security съобщава, че е излязла новата версия на Panda Cloud Antivirus 1.3 за защита на домашни компютри. Тя съдържа важни подобрения и в безплатната, и в платената версия на Panda Cloud Antivirus. Потребителите на двете версии на продукта получават защита в реално време с минимално потребление ресурсите на компютъра.

Обновеният антивирус съдържа уеб-филтър, който позволява да се блокират подозрителните и зловредни сайтове, така че да не могат да използват уязвимостите и да нанесат вреда. Потребеителите на безплатната версия могат автоматично да преминат на последните версии на програмата. Доскоро такава възможност имаха само потребеителите на Panda Cloud Antivirus Pro. Продуктът Panda Cloud Antivirus се основава на собствена технология на Panda Security.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes