Парафлоу обяви нова стажантска програма за студенти

Юни 8, 2012 от itFORUM

Парафлоу Комуникейшънс обяви новата си стажанска програма. Тя е предназначена за студенти от специалностите компютърни системи и технологии, комуникационна техника и технологии, телекомуникации, информатика, информационни системи, софтуерно инженерство, компютърни науки.

 


За участие в програмата се допускат студенти, завършили успешно трети курс от бакалавърска степен на обучение, с добра компютърна грамотност, мотивирани да придобият умения и знания в областта на информационните технологии. 

Кандидатите могат да заявят участие, като попълнят онлайн анкета или изпратят автобиография и мотивационно писмо на адрес: jobs@paraflow.bg. В мотивационното писмо, кандидатите трябва да опишат уменията, интересите и амбициите си за бъдещо.
До интервю ще бъдат допуснати кандидати, които са преминали предварителна селекция по документи. 

Стажантската програма е отворена за студенти, които имат знания и интереси в следните направления от дейността на фирмата:

•    Комплексни мрежови решения 

•    Системни софтуерни решения 

•    Софтуерни решения за управление на бизнеса

•    Техническо обслужване на клиенти и сервиз

Стажантската програма ще стартира с начално обучение за запознаване с дейността на фирмата и отделите в които ще работят одобрените кандидати. Всеки стажант ще работи по конкретни задачи, свързани с изпълняваните от фирмата проекти. На разположение ще бъдат предоставени богата библиотека със специализирана литература и техническите лаборатории на фирмата.

Периодът на стажа е от един до три месеца за месеците юли, август и септември. Всеки един от стажантите ще получи индивидуална оценка от прекия си ръководител, препоръка за положения труд и трудово възнаграждение. Краен срок за изпращане на документи: 20 юни 2012 г. С одобрените кандидати ще бъде сключен договор за стаж. Фирмата си запазва правото да предложи постоянен трудов договор на представилите се добре стажанти. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes